FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Minimal Logo Hoodie, Grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 700,00

Tilbud kr 350,00

Beskrivelse

Detaljer

Kul langermet hoodie fra Calvin Klein i tynn kvalitet med liten logo i hvitt trykket på brystet. Genseren har en melert grå overflate, rett passform og ribbet finish i ermer og falde i tillegg til den praktiske hetten. Dette er et perfekt tilskudd til basegarderoben med sitt tidløse og sporty uttrykk!Modellen er 185 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Grå

- Se alle produkter fra Calvin Klein her

Tekstilinnhold

58% bomull, 39% modal, 3% elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)