FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Harriet Dress, Blå Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat kjole fra Samsøe Samsøe med moderne puffermer og et nydelig blomsterprint. Harriet Short Dress kommer i et ettersittende stoff hvilket gir en feminin og flatterende silhuett i kombinasjon med den tykkere kvaliteten. Kjolen har en høyere rund hals, voluminøse puffermer og lukkes med en skjult glidelås. Kombiner med en tynnere strømpebukse, et par høye hæler og en stilren veske for det perfekte antrekket til festsesongen. Med sitt lekre blomsterprint i blått er dette en kjole som er like fin til vår og sommer som til høst og vinter.

Farge: Blå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

72% Polyester, 26% Bomull, 2% Elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

GiciIW Dress, Sort

GiciIW Dress, Sort

kr 1 699,00