FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Milly Shirt Aop, Brun Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Den klassiske skjorten fra Samsøe Samsøe er tilbake i et nytt og delikat print. Milly Shirt har et tidløst design med stilren krage, lange ermer med mansjettknapper samt en knappstolpe som faller ton-i-ton med fargen på skjorten. Det prikkede mønsteret gir et lekkert uttrykk og gjør skjorten like fin til hverdags som til fest. En ny favoritt i klesskapet!

Farge: Brun

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

96% Viskose, 4%Elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Wenche Blouse, Sort

Wenche Blouse, Sort

Vanlig pris: kr 899,00

Tilbud kr 449,50