Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Merret Skirt, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 399,00

Beskrivelse

Detaljer

Herlig tyllskjørt fra InWear med fôr som enkelt kan dresses opp og ned! Skjørtet har en fin lengde - ca til anklene og gir ethvert antrekk det lille ekstra! Kombiner f.eks med en tykk strikket genser og et par høye hæler - eller en laidback t-skjorte og sneakers. Strikk i livet.
Kan oppleves som litt liten i størrelsen

Farge: Svart
Modellen er 165 cm og bruker str. 34.

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100% polyester

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.