FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING OVER 999,- ✓

Melissa

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 12 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig jakke med oversized passform i saueskinn fra merket Dear Dharma. Jakken har krage, ermer og falde kantet i myk saueull og er fôret med den samme myke ullkvaliteten. Jakken har en asymmetrisk glidelåslukking i front samt lommer i sidene som lukkes ved glidelås. Melissa er en nydelig jakke hvis kvalitet bare vil bli finere med årene!

Jakken har en oversized passform og kan derfor oppleves som stor i størrelsen - gå gjerne ned 1 størrelse. Modellen bruker str. 34.

Farge: Brun

Tekstilinnhold

100% saueskinn med detaljer i ull
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Dear Dharma kombinerer det beste fra norsk og dansk design og gir det kvalitetsprodukter du har år etter år! Merket er kjent for sine eksklusive materialer som gir følelsen av hverdagsluksus ispedd det lille ekstra.