FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Marija VIP White

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Alle trenger en hvit bukse i garderoben, og vi elsker denne med sleng fra Pieszak. Marija VIP White er en helhvit bukse med klassisk femlommers passform og smal fasong over lår og midje.

Buksene er laget i en deilig og myk bomullssmiks med god stretch som igjen gjør den superbehagelig i bruk. Kombiner med en av vårens delikate topper i pasteller, eller en klassisk t-skjorte og denimjakke. Normal i størrelsen.

Modellen er 165 cm og bruker str 27

Farge: Hvit

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Marija, Blå

Marija, Blå

kr 1 299,00