FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Margo Shirt Dress, Mørk Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Skjortekjole fra Samsøe Samsøe i en nydelig tone av høstens grønnfarge. Kjolen har skjulte lommer i sidesømmen, ledig i passformen samt en tyngre kvalitet som faller fint på kroppen. Klassisk kinakrage og en skjult knappstolpe som kan åpnes og lukkes, og som gir et klassisk og stilrent uttrykk. Med volumet i skjørtet og sin delikate farge er dette en kjole som lett kan brukes både til hverdags og til fest. Kombiner med et par sneakers til lunsjdaten eller et par høye hæler til festlige anledninger.

Farge: Grønn

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

98% Polyester, 2% Elastan
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Charlisse Velour Dress, Sort

Charlisse Velour Dress, Sort

Vanlig pris: kr 1 899,00

Tilbud kr 949,50

Emilie Velour Dress, Sort

Emilie Velour Dress, Sort

Vanlig pris: kr 1 899,00

Tilbud kr 949,50