FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Maia Shirt, Mørk grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 299,00

Tilbud kr 649,50

Beskrivelse

Detaljer

Sesongens fineste skjorte fra Samsøe Samsøe! Maia Shirt er en ny favoritt hos oss med løstsittende passform, puff-ermer og flotte rysjedetaljer samt knyting ved halsen. Med sine lekre detaljer har denne skjorten det lille ekstra som gjør at den enkelt kan styles opp og ned til ulike anledninger. Bruk den for eksempel sammen med et par kule jeans og boots til hverdag eller kombiner den med et enkelt skjørt og hæler til fest! Finnes også i hvit.

Modellen er 178 cm og bruker str L

Farge: Mørk grønn

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

100% bomull
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Maia Shirt, Hvit

Maia Shirt, Hvit

kr 1 299,00