FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Loreta Shirt, Ruter

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig skjorte fra Samsøe Samsøe i blå ruter - en av høstens store trender. Loreta Shirt har en avslappet passform med en rett og lang silhuett, lange ermer med mansjetter samt en klassisk krage. Splitt i sidene hvilket legger seg som en lekker detalj. Lukkes og åpnes enkelt med kremhvit knapper i front og er like kul å bruke åpen med en t-skjorte eller bluse under. Understrek det behagelige uttrykket med en culottebukse eller kjør den med en t-skjorte og et par mørke jeans for en røff look.

Farge: Blå

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

58% Acetat, 42% Viskose
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Ceti Overshirt, Sort

Ceti Overshirt, Sort

kr 4 799,00