Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Long Bear AW18, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 8 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Vinterens modeller fra Parajumper er her! Long Bear er en tykk dunjakke med hette kantet i avtagbar pels av vaskebjørn. Jakken er skitt- og vannavstøtende og har en feminin kåpeaktig passform. Jakken har to lommer i front, strammesnorer i nedre kant og lifting i sidene i tillegg til Parajumpers' velkjente kjennetegn; logopatch på armen og hekte i halsen. Hetten er avtagbar.

Farge: 541 - Black
Passform: Slim fit
Kan oppleves som noe liten i størrelsen.

- Se alle nyhetene fra Parajumpers

Tekstilinnhold

100 % polyamid
Fôr: 100 % polyester
Fyll: 90 % dun, 10 % fjær
Pels: Vaskebjørn

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.