FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Lola Dress, Mørk Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 599,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig kjole fra Samsøe Samsøe i mørk blå med glitrende materiale. Lola Dress har et moderne design med en rund hals, feminin passform samt voluminøse ermer som skaper fasong til kjolen. Kommer i et deilig stretchmateriale som sørger for at kjolen sitter komfortabelt på selv om den er ettersittende. Kombiner med et par lekre pumps, en tynnere strømpebukse og et par stilige øredobber for en perfekt partylook!

Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Mørk blå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

38% Polyamid, 35% Viskose, 16% Polyester, 9% Metalltråder

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)