FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Lola Crew Neck, Gull

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig genser fra Samsøe Samsøe med metalliske glitretråder. Lola Crew Neck har et moderne og trendy design med rund hals, ettersittende passform samt store volum ermer med smalere håndledd for form og fasong. Med sin deilige kvalitet med god stretch er dette en topp som sitter godt samtidig som den er komfortabel. Glittertrådene i gull gjør dette til en topp som er rå og bruke både til fest og til hverdags. Kombiner med et par jeans og boots til hverdagen eller kjør den med en dressbukse og noen stilige smykker for en mer pyntet look.

Farge: Gull

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

38% Polyamid, 35% Viskose, 16% Polyester, 9% Metal

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.