FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Loft Jacket, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 5 200,50

Beskrivelse

Detaljer

Nyhet fra Scandinavian Edition! Loft Jacket er en klassisk hverdagsjakke som kan brukes året rundt uansett vær. Jakken er vann- og vindtett samtidig som den puster godt, og har en behagelig passform for bra bevegelighet. Loft jacket har glidelåslukking i front, lommer i sidene samt innerlommer og hette. Nedfallbare reflekser i sidene. Den perfekte hverdagsjakken som kan brukes uansett vær. Kan brukes ned til -15 grader avhengig av hvor mye klær du har under.

Modellen er 186 cm og bruker str M. Jakken har en slim fit passform. Dersom du ønsker litt ekstra plass til klær under, anbefales det å gå opp en størrelse.

- Se alle nyhetene fra Scandinavian Edition

Tekstilinnhold

100 % polyester
Fôr: 100% nylon
Isolasjon: 100% polyester
20.000 mm vannsøyle

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.