FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Lock Up Sweat Hoodie, Beige

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Superfin hettegenser fra Gant i deilig og myk kvalitet i herlig beige tone. Denne hettegenseren har en normal passform og har den klassiske Gant-logoen på brystet. Lock up sweat hoodie er en base du kan bruke året rundt og passer perfekt utover høsten. Kombiner den med jeans for en sporty look!

Modellen er 168cm høy og bruker str M

Farge: Beige

- Se alle nyhetene fra GANT

Tekstilinnhold

80 % bomull, 20 % polyester
Vaskes på 30 grader.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.