FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Liam NX 11209, Brun Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 100,00

Beskrivelse

Detaljer

Deilig og myk flanellskjorte fra Samsøe Samsøe i delikate ruter. Liam NX Shirt har et klassisk design med krage, lange ermer med mansjetter samt en knappestolpe med knapper i kremhvitt. Lett og deilig i kvaliteten som er av 100% organisk bomull og som kjennes komfortabel mot huden. Med sitt lekre design og print er dette en skjorte som lett blir en favoritt i klesskapet og er like aktuell på sommer som mot høst og vinter. Skjorten kan enkelt brukes lukket og åpen med en t-skjorte under.

Farge: Brun

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Bomull
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Hubert Check Flanell, Blå mønstret

Hubert Check Flanell, Blå mønstret

Vanlig pris: kr 1 200,00

Tilbud kr 600,00