FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Liam NV 12794, Ruter

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 300,00

Beskrivelse

Detaljer

Behagelig, rutete skjorte fra Samsøe Samsøe i tidløse ruter. Skjorten har en delikat bruntone med konstrastruter i blått, klassiske krage, knappestolpe med mørke knapper samt mansjettknapper. Kommer i en myk kvalitet av 100% bomull noe som gjør at den puster lett og er god mot huden. Gi chinosene dine et mer avslappet uttrykk med denne skjorten. Bruk den gjerne åpen med en t-skjorte under og et par sneakers til hverdagen.

Modellen er 193 cm høy og bruker størrelse L.

Farge: Brun

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Bomull
30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)