FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Leonore SS19 - Dame, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 3 999,50

Beskrivelse

Detaljer

Dunjakke fra Parajumpers i mørk blå med gul kontrastfarge på innsiden. Modellen Leonore har en smal, innsvinget fasong og et klassisk sporty uttrykk. Den høye halsen som kan lukkes med knapper er praktisk i kaldt vær, og kvaliteten på jakken er myk og lett. Toveis glidelås og sidelommer med glidelåslukking. Bruk den sammen med et par jeans og en myk strikket genser på kjølige dager!Modellen er 173 cm og bruker størrelse S.

Farge: Mørk blå

- Se alle nyhetene fra Parajumpers

Alle Parajumpers-produkter vi selger har en QR-kode på innsiden av produktet som verifiserer autentisiteten. - Les mer på Parajumpers sine nettsider

Tekstilinnhold

60% polyester, 40% polyamid
Fyll: 100% dun
Fôring: 100% polyamid

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.