FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Leigh Blazer, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 599,50

Beskrivelse

Detaljer

Essensiell basic blazer fra InWear - perfekt i enhver kvinne sin hverdagsgarderobe! Leigh Blazer er enkel å style opp og ned etter anledning, og kan like godt kombineres med en statement tee som en pen skjorte. Den er laget i et mykt og stretchy materiale med enknappslukking i front og innsving ved ryggen. Lommer i sidene.

Farge: Svart
Normal passform

Tekstilinnhold

78% Polyester, 17% Viskose, 5% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.