FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Finest C-Neck, Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 100,00

Beskrivelse

Detaljer

Ullgenser fra Lacrosse i deres Premium Line. Den nydelige blåfargen med mørk bunn gjør genseren veldig fin til denne årstiden sammen med sin ullkvalitet som er valgt ut fra de beste garnproduktene. Genseren har lange armer, normal passform og en klassisk rund hals med ribber. Veldig fin å bruke i kombinasjon med en klassisk skjorte under for festlige anledninger.

Modellen er 190cm høy og bruker str M

Farge: Blå

- Se alle nyhetene fra Lacrosse

Tekstilinnhold

100% Merinoull

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Finest C-Neck, Beige

Finest C-Neck, Beige

Vanlig pris: kr 1 100,00

Tilbud kr 550,00

Finest C-Neck, Grå

Finest C-Neck, Grå

Vanlig pris: kr 1 100,00

Tilbud kr 550,00