FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Merino Rollneck, Mørk oransje

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 300,00

Beskrivelse

Detaljer

Merino Rollneck fra norske Lacrosse i en nydelig dyp oransjefarge. Klassisk høy hals, lange ermer og en normal passform som gjør denne behagelig på samtidig som den varmer med sin ullkvalitet. Halsen kan brette opp og ned etter ønske og vil helt klart bli en favoritt i høstgarderoben med fargen som matcher årstiden.

Modellen er 190cm høy og bruker str M

Farge: Mørk orangsje

- Se alle nyhetene fra Lacrosse

Tekstilinnhold

100% Merinoull

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.