FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Kleo Turtleneck, Mørk Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Deilig og myk genser fra Samsøe Samsøe i 100% merinoull. Kleo Turtleneck har en høy og lekker hals som kombineres av lave skuldersømmer og ribbede kanter for en avslappet og stilig look. Med sin deilige kvalitet av finstrikket merinoull er dette en genser som varmer godt uten å være for tykk. En tidløs genser som med sin mørke olivenfarge er et must mot høsten. Nydelig å kombinere både til denim, sort og brunt. Kombiner med et par sorte jeans og et par boots for en stilig, hverdagslig look!

Farge: Mørk Grønn

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Merinoull

Håndvaskes eller vaskes på ullprogram

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.