FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 999,- ✓ HENT GRATIS I KLEINS-BUTIKK ✓

Kinfolk Home

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 398,00

Beskrivelse

Detaljer

«Slow living» er et begrep som oppfordrer oss til å bruke tiden på det vi verdsetter mest. Det gjelder å identifisere tingene og menneskene vi ikke kan leve foruten, og å kultivere rom til det som gir oss glede og mening. I «Kinfolk Home» viser forfatter Nathan Williams oss 35 husstander som reflekterer over nøkkel-prinsippene til «slow living», blant annet gjennom å forenkle livet og ta tilbake fritiden . Vi ønskes velkommen hjem til designere, entreprenører, arkitekter, fotografer og stylister som deler sine verdier og hvordan disse har formet hjemmene deres.

- Se alle bøkene fra New mags

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)