FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Keeliaiw Culotte, Sort mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker culottebukse fra Inwear i et herlig mønster. Buksen er sort i bunn med vertikale striper og et gullfarget mønster som gir buksen et kult preg. Behagelig passform med strikk i livet og sidestilte lommer. Match den med tilhørende bluse eller ro den ned med en enkel svart overdel. Delikat bukse som passer de fleste anledninger alt etter hva du styler den med.

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100% Viskose

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)