FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Karol Long Dress, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 699,00

Beskrivelse

Detaljer

Luft og avslappet kjole fra Samsøe Samsøe i klassisk sort. Karol Long Dress har trekvarts ermer med droppede skuldre, lengde til under kneet samt en rund hals med en delikat nøkkelhullsåpning. Med sitt deilige og crispy materiale laget av 100% organisk bomull er dette en kjole som puster lett og er god mot huden i varme temperaturer. De brede kantene på ermene, innsvingen i midjen og de gjennomgående sømmene gir kjolen en dresset finnish og gjør at kjolen er like fin å bruke med sandaler og strandveske som til hæler og en festveske.

Oppleves som noe stor i størrelsen.

Modellen er 164 cm høy og bruker størrelse XXS.

Mål: Str S: Rygglengde: 121,5 cm

Farge: Sort

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

Ytterfor: 100% Bomull, Linning: 100% Polyester
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Zhen Jumpsuit, Sort

Zhen Jumpsuit, Sort

kr 1 899,00
Ambel Dress, Sort

Ambel Dress, Sort

Vanlig pris: kr 1 000,00

Tilbud kr 500,00