FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Karin, Mørk Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 5 000,00

Beskrivelse

Detaljer

Deilig og myk hettejakke fra Parajumpers med tekniske detaljer. Karin har et minimalistisk snitt med dekorative taftelementer som setter et lekkert preg over den sporty jakken. Enkel glidelåslukking i front og på på de to lommene i sidene, brystlommen samt på den praktiske lommen på skulderen. Hetten har en romslig størrelse og en høy krage. Med sin behagelig passform og design er dette en hoodie perfekt for hverdagen. Kombiner med tilhørende joggebukse, Shala , for et stilig joggesett.

Modellen er 190 cm og bruker str XL.

Farge: Mørk Blå

- Se alle nyhetene fra Parajumpers

Alle Parajumpers-produkter vi selger har en QR-kode på innsiden av produktet som verifiserer autentisiteten. - Les mer på Parajumpers sine nettsider

Tekstilinnhold

67% Polyester 31% Viskose 2% Polyurethan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Hettejakke, Lys grå

Hettejakke, Lys grå

kr 1 200,00
Shala, Mørk Blå

Shala, Mørk Blå

kr 3 500,00