FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Kalista long Dress, Blå mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 399,00

Beskrivelse

Detaljer

Søt maxikjole fra InWear med heldekkende mønster i blå- og lillatoner. Kjolen har en delikat v-utringing, lange ermer og snørebånd i livet som markerer midjen på en flatterende måte. Bruk den med et par joggesko i en frisk farge for en pyntet hverdagslook eller dress den opp med et par høye hæler!

Modellen er 165 cm og bruker str 34

Farge: Blå mønstret

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

100% resirkulert polyester
Vaskes på 30 grader finvask

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.