FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Jayden Sweater, Burgunder

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 000,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker zip-genser fra Urban Pioneers i en herlig farge i burgunder. Genseren har en høyere hals med ribbestrikk i hals, ermer og midje samt en spennende tekstur på brystet som legger til delikate detaljer på denne genseren. Jayden Sweater er et nydelig plagg for sesongen fremover og kan brukes til flere anledninger. Kombiner den med en hvit skjorte under og en penere bukse for festlige anledninger eller bruk den alene med jeans for en sporty look.

Farge: Mørk blå

- Se alle nyhetene fra Urban Pioneers

Tekstilinnhold

50% Ull, 50% Bomull

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.