FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Janickaiw Pant Nica Fit, Sort mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Tidløs dressbukse fra Inwear med en liten vri. Lekkert mønster, skjult glidelås på innsiden av beina og et behagelig strikk i midjen som understreker den avslappede passformen. Buksen er rett i beina med en cropped lengde i et stilig design samt en en sort stripe langs yttersidene som gjør det lille ekstra. Klassisk skjult lukking med glidelås og knapp samt praktiske beltehemper, sidestilte lommer i front og to sydde lommer bak. En tøffere dressbukse man kan style med matchende dressjakke eller en chunkystrikk for et mer avslappet uttrykk.

Farge: Sort mønstret

- Se flere nyheter fra InWear

Tekstilinnhold

92% polyester, 8% elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)