Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Ingrid, Oransje

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 4 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Skreddersydd kåpe fra JOHNNYLOVE i en herlig oransjetone med avtagbart belte i livet og laget i myk og eksklusiv ull/kasjmirmiks i en stødig kvalitet. Overflaten er behandlet for å gi kåpen vannavstøtende egenskaper og holder deg tørr også ved uventede regnskurer på norske høstdager. Jakken har to utvendige lommer. Vindtett, norsk design.

Farge: Oransje

- Se alle nyhetene fra Johnnylove

Tekstilinnhold

75% ull, 5% kasjmir, 20% polyuretan
Fôring: 55% polyester, 45% viskose
100grm/m2 Meida® isolasjon gjør kåpen passende i temperaturer fra 5 til -10°C
Knapper: 100% Corozo nøtt

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Nora, Brun mønstret

Nora, Brun mønstret

kr 4 999,00