FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Hugo T-Shirt 11687, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 500,00

Beskrivelse

Detaljer

T-skjorte fra Samsøe Samsøe i en melert olivenfarge. Hugo T-Shirt har en deilig kvalitet av 100% organisk bomull som puster lett og er myk mot huden. Rund hals, rett passform og korte ermer for en klassisk og tidløs look. Kombiner med et par jeans eller chinos for er komfortabelt hverdagsantrekk.

Modellen er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Grønn

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

100% Organisk bomull
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)