FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Hoys Straight Pants, Mørk Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker bukse fra Samsøe Samsøe i høstens olivenfarge. Hoys Straight Pants har et stilrent design med rette bein, strikk i midjen og falsk lukking i livet som gir et elegant uttrykk. Deilig og behagelig stretch som sammen med strikket og det høye livet sørger for at buksen sitter komfortabelt på. Like fin å bruke til hverdags som til fest. Kombiner buksen med en hvit skjorte for en nydelig og tidløs kontrastkombinasjon eller kjør den med en deilig strikk for en avslappet look.

Farge: Grønn

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

91% Polyester, 9% Elastan. Innerfor: 52% Polyester, 48% Viskose
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

ZellalW Bootcut, Mørk brun

ZellalW Bootcut, Mørk brun

Vanlig pris: kr 999,00

Tilbud kr 499,50