FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Hoys Straight Pants, Brun

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat og behagelig bukse fra Samsøe Samsøe i høstens bruntone. Hoys Straight Pants kommer i en deilig kvalitet som har godt stretch samtidig som den gir et sofistikert uttrykk med sine rette bein. Kombinasjonen av det høye livet og strikket gir komfort som sørger for at buksen sitter godt på. Praktiske lommer i sidene og en falsk lukking i gylfen. Kombiner buksen med Citrine Blazer for et stilig og gjennomført sett eller kjør den med en strikk for en mer avslappet look. Nydelig å kombinere både med hvitt og grønne toner mot høsten.

Farge: Brun

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

91% Polyester, 9% Elastan. Innerfor: 52% Polyester, 48% Viskose
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

ZellalW Bootcut, Mørk brun

ZellalW Bootcut, Mørk brun

Vanlig pris: kr 999,00

Tilbud kr 499,50