FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Hollie Bamboo Bag, Lys Brun

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 799,00

Beskrivelse

Detaljer

Super lekker veske fra norske Farrow hvor du drømmer deg bort mot sommer og sol! Hollie Bamboo Bag er laget i bambus og har et avlangt, rundt design som i kombinasjon med skulderreimen i skinn gir en stilig og naturlig stil. Et unikt design som tilføyer antrekket ditt det lille ekstra!
Medfølger en støvpose

Mål: 28 cm x 23 cm x 14 cm

- Se flere lekre vesker fra norske Farrow

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.