FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Harriet Short Dress, Sort Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Høstens festkjole fra Samsøe Samsøe i en nydelig silhuett. Kjolen har lange ermer med voluminøs puff som gir det lille ekstra sammen med sin herlige kvalitet i jaquardvevet stoff. Figurnær kjole som sitter som et skudd på og kan åpnes og lukkes med skjult glidelås bak. Kjolen har en høyere rund hals som fremhever et moderne uttrykk sammen med det delikate mønsteret. Dette er kjolen som kommer til å gjøre deg til midtpunktet på festen!

Farge: Sort

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

75% Polyester, 15% Metallisk Yarn, 10% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.