FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Guna X Zip, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 300,00

Beskrivelse

Detaljer

Tidløs og myk zip-genser fra Samsøe Samsøe i sort - en klassiker i garderoben som er like kjekk på sommerhalvåret som til vinter. Guna X Zip har en stilig krage med metallfarget glidelås til falden, lange ermer samt en rett passform for en behagelig look. Genseren kommer i en mellomtykk og deilig kvalitet som puster godt og sitter komfortabelt mot kroppen. Perfekt å kombinere både til hverdagslooken og til festligere anledninger. Dette er en super base i klesskapet som holder seg sesong etter sesong og som er enkel å style opp og ned.

Modellen er 190 cm høy og bruker størrelse M.

Farge: Sort

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

52% Viskose, 26% Polyester, 22% Polyamid
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Bizzino, Mørk blå

Bizzino, Mørk blå

kr 1 900,00
Full Zip, Lys grå

Full Zip, Lys grå

kr 2 000,00
Nino T-N 10262, Brun

Nino T-N 10262, Brun

Vanlig pris: kr 1 500,00

Tilbud kr 750,00