FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Gudrun Pant Nica Fit, Mørk grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 099,00

Beskrivelse

Detaljer

Myke bukser i en gråmelert tone fra InWear med elastikk og snøring i midjen og smale ben. Gudrun Pant har en normal passform, lommer i sidene og ankellengde - den velkjente og populære Nica-passformen InWear er så kjent for. Kombiner med en en pen skjorte eller en laidback t-skjorte. Lite stretch i stoffet.

Farge: Mørk grå

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

81% polyester, 17% viskose, 2% elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Nica L. Pants, Mørk Grønn

Nica L. Pants, Mørk Grønn

Vanlig pris: kr 899,00

Tilbud kr 449,50