Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Geneva Jumpsuit 8340, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 899,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig jumpsuit fra Samsøe & Samsøe som kombinerer en delikat drapert blondeoverdel i omslag med sorte bukser med vide ben. Den delikate overdelen i blomstret blondestoff er fôret i front, noe som gir en dramatisk kontrast til den gjennomsiktige ryggen med åpning fra nakken til falden. Glidelåslukking bak.
Modellen er 181cm og bruker str S

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

95% Polyester 5% Elastane

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.