FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Galatea Overshirt, Ruter

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Rå ulljakke fra Samsøe Samsøe i trendy ruter! Denne stilige kåpen har en lengde til rett over kneet, klassisk krage med knappestolpe samt lange ermer med mansjetter. To romslige lommer på brystet hvilket understreker det røffe designet. Med sin deilig blandingskvalitet av ull er dette en av høstens must have i kombinasjon med de delikate rutene.

Modellen er 164 cm høy og bruker størrelse XXS.

Farge: Lilla

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

60% Polyester, 40% Ull
Renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.