FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Frankie Trousers 11024, Mørk Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 200,00

Beskrivelse

Detaljer

Frankie Trousers fra Samsøe Samsøe i et stilig blåmelers fiskebeinsmønster - en super base til garderoben! Denne deilige og tidløse buksen kommer i et stilrent design med en herlig kvalitet som er komfortabel og faller flatterende på. Frankie Trousers har en slim passform med normal lengde og klassiske detaljer som beltehemper samt lukking med knapp og gylf. To sidestiltelommer i front samt to welt-lommer bak. Kombiner buksen med en t-skjorte og sneakers for et uslåelig hverdagsantrekk for ulik bruk eller dress den opp med et par pensko og en skjorte. Et must i alle herregarderober på bakgrunn av sine allsidige bruksområder!

Farge: Mørk Blå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)