FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Frances Crew Neck, Grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig ullgenser i en lekker og varm tone av grå. Frances Crew Neck har en tykkere rund hals med en høyere kant, lange ermer med droppede skuldre samt ribbede kanter for en avslappet look. Rett i passformen og kommer i en deilig melert ullblanding av blant annet yakokseull hvilket er slitesterkt og like mykt som kasjmir. Ullen er RWS-sertifisert hvilket sikrer velferd og miljøkrav blant dyrene ullen er hentet fra. Kombiner genseren med et par av dine favoritt jeans for et avslappet uttrykk eller kjør den med en dressbukse for å dresse genseren opp.

Farge: Grå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

60% Ull, 27% Polyamid, 10% Yak, 3% Elastan
Ullen er RWS-sertifisert
Håndvaskes eller vaskes på ullprogram

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.