FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Falcon Coat 11104, Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 3 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Dobbeltspent kåpe til dame i klassisk marineblå med et minimalistisk snitt og rene detaljer. Jakken har en myk og deilig kvalitet, har praktiske sidelommer og er i tillegg helforet for å holde godt på varmen. Falcon Coat har en god lengde, og er enkel å style sammen med ethvert antrekk takket være de rene linjene. Et tidløst plagg som aldri går av moten!

Modellen er 178 cm og bruker str L

Farge: Blå

- Se alle høstnyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

70% resirkulert ull, 20% polyester, 5% resirkulert polyamid, 5% andre fibre
Foring: 100% viskose
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.