Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Nola T-neck 7355, Grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig høyhalset genser i en flott melert gråfarge! Genseren er laget i en myk og varm ullblanding. Ballongermer og ribbede kanter på ermer, hals og nederst på plagget. En perfekt genser til kaldere dager! Gjerne kombiner den sammen med en skinnbukse eller jeans for en tekstilkontrast.
Lengde bak i str. S: 52 cm.

Farge: Grå

Tekstilinnhold

32 % alpacca, 32 % merinoull, 30 % polyamide, 6 % elastan
Vaskes for hånd.

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)