FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Elmy Shirt Aop 9695, Sort Mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Stilig skjorte fra Samsøe Samsøe laget i et stilrent design med et prikkete mønster som løfter blusen. Elmy Shirt har en rund hals med kinakrage, lange ermer med mansjettknapp og en rett passform for en behagelig og trendy look. Skjult knappestolpe som går ned til falden og som enkelt kan kneppes opp og igjen etter ønske. Med sitt stilige print i blokkfargene sort og hvitt vil skjorten være like fin å bruke til fest som til hverdags. Kombiner med et par lyse, vide bukser, hæler og smykker fra ENAMEL Copenhagen for en pyntet look eller bruk den til et par mørke jeans for hverdagen.

Farge: Mønstret

- Se alle nyhetene fra Samsøe Samsøe

Tekstilinnhold

100% Viskose
Håndvaskes eller vaskes på finvask

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.