FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Joggesko

En ting er sikkert og visst - det er viktig å sko seg godt, uansett hva anledningen er. Et par joggesko kan både opptre som en subtil «prikken over i-en» på antrekket og også som et virkelig fashion statement når du ønsker det! Under kan du sjekke ut vårt sortiment innen joggesko og finne modellen som passer akkurat deg best. Utvalget ligger der - klarer du å begrense deg?

11 vare(r)

per side

11 vare(r)

per side

Utforsk et stort utvalg joggesko til dame

Den sporty joggeskoen er et sikkerstikk for alle damer uansett antrekk, anledning, alder og stil. Er du i tvil om hvilke sko du bør style antrekket med er svaret nesten alltid et par sneakers. Man ser stadig at «gamle» trender tilbakeføres i motebildet, og at stiler som var populære for kanskje 20 - 30 år siden atter en gang ser dagens lys. De seneste årene har stort sett vært kjennetegnet av den karakteristiske «chunky» joggeskoen med tykk såle - en virkelig showstopper - og ASFVLT serverte oss i år den perfekte hybrid mellom funksjonalitet og trend i sin Onset Sneakers med nostalgiske vibber tilbake til det glade 90-tall.

Et par joggesko kan både være det diskrete tillegg som fullfører antrekket og også en virkelig fashion statement som gir deg lange blikk på gaten. Vi elsker trenden med joggesko, da den er både praktisk og behagelig, og et stort pluss er at man ikke går på akkord med komfort når man velger ut sko til antrekket. Med andre ord er et godt par joggesko virkelig verdt investeringen, da man skal ta godt vare på føttene - de skal tross alt holde oss gående hver dag. Style de med en delikat maxikjole, trendy plisséskjørt eller gi den klassiske dressen et dempet og mer laidback uttrykk ved å tilføre det sporty elementet.

Den bestselgende modellen Speed Sock

Kleins nettbutikk fører komfortable joggesko til dame fra det populære merket ASFVLT, og leverer både den bestselgende modellen Speed Socks i tillegg til nye og trendy tilskudd hver sesong - som for eksempel modellene Onset og Future i freshe farger. Takket være sin lette såle er Speed Socks-modellen svært komfortabel på foten samtidig som den har et behagelig tråkk.

Velg mellom et hav av farger og finn den som passer deg og din stil best - eller la humøret ta valget for deg! Mulighetene er mange, og utvalget er stort. Bestill rett hjem i dag og få fri frakt på bestillingen.