FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Midiskjørt

Ikke for langt og heller ikke for kort: midiskjørtet har den perfekte lengden, uansett om du ønsker en klassisk eller moderne look. Med sitt enkle snitt og perfekte lengde er midiskjørtet et godt valg både til hverdags og fest, da det enkelt kan styles til å passe anledningen. Bla deg gjennom vårt utvalg midiskjørt til dame i nettbutikken og finn dine nye favoritter.

8 vare(r)

per side

8 vare(r)

per side

Den perfekte lengden

Midiskjørtet har den perfekte lengden til under knærne som gir en svært flatterende silhuett. Uansett hva du foretrekker finner du ditt neste halvlange skjørt i nettbutikken til Kleins. Velg mellom klassiske skjørt til dame fra kjente merkevarer som InWear og Samsøe & Samsøe, eller sjekk ut de siste nyhetene innen trendy modeller fra våre andre velrenommerte merkevarer som blant annet Mads Nørgaard, GANT, Sand Copenhagen, Karl Lagerfeld og Dea Kudibal.

Dress ned et mønstret skjørt med et par joggesko og en deilig collegegenser eller bruk det klassiske, ensfargede blyantskjørtet som alternativ til dressbukse sammen med blazeren på kontoret. Og skal du rett på byen etter jobb kan du med små, enkle grep få en helt ny look; bytt ut sneakers med høye hæler og tilfør de små detaljene i tilbehør som gir deg det lille ekstra.

Denim er alltid en vinner

I vår- og sommermånedene er det denimskjørtet som gjelder, og hos Kleins finner du et knippe klassiske modeller fra kjente merker som blant annet Lee og Pieszak i forskjellige vasker og nyanser. Kombiner for eksempel det flatterende denimskjørtet med en grafisk topp og matchende jeansjakke for et vårlig og tidløst preg.

Velg om du vil gå for den søte og romantiske stilen, klassisk og stramt eller sporty og lekent. Vi gir deg alltid fri frakt på ordre over 999,- og rask levering!