FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Lange Skjørt

Maxiskjørtet burde være fast inventar i alle kvinners garderobe! Det lange skjørtet er et praktisk og allsidig plagg som kommer i et stort utvalg stiler, fasonger, farger og mønstre. Sjekk ut utvalget vårt under og finn din neste favoritt blant vårt brede sortiment lange skjørt til dame!

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side

Perfekt til varmere dager

Maxiskjørtet er en stadig gjenganger i motebildet, og ikke uten grunn! Det heller aldri kan slå feil, særlig når vi nærmer oss de varmere månedene på året. En av tingene som gjør det lange skjørtet til en favoritt hos oss er hvor allsidig plagget er; du kan med enkle grep skape vidt forskjellige stiler og antrekk så lenge du har den gode basen i bunn!

Hva med å gi et mønstret skjørt en mer dempet look ved å kombinere det med sporty joggesko og en grovstrikket cardigan eller genser i myk ull? Prøv å style det trendy plisséskjørtet med en stripet topp for å bryte opp, en klassisk t-skjorte eller matchende bluse for en iøyenfallende look. Mulighetene er mange, og utvalget er stort - finn din neste favoritt blant kjente merkevarer som blant annet Samsøe & Samsøe, InWear, Dea Kudibal, American Vintage m.fl.

Det funksjonelle maxiskjørtet

Maxiskjørtet oppfyller så å si alle behovene du måtte ha til et plagg! Trenger du et unikt festantrekk? Dress det opp med høye hæler, en lekker bluse og feminint tilbehør og du er good to go! Du kan enkelt style det samme skjørtet til et praktisk og komfortabelt hverdagsantrekk ved å bytte ut overdelen med en enkel genser og et par freshe joggesko.

Søk gjennom forskjellige snitt for å finne det skjørtet som passer nettopp deg - enten du foretrekker ettersittende eller løstsittende snitt kan du lete frem ditt nye maxiskjørt i nettbutikken til Kleins. Velg mellom eksklusive materialer og et stort utvalg mønster, farger og detaljer! Fri frakt på alle ordre over 999,- og rask levering!