FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Korte Skjørt

Skap din egne unike sporty look ved å kombinere et av våre korte skjørt med kule joggesko og en enkel topp, eller dress det opp med høye hæler og en delikat bluse når anledningen byr seg. Sjekk vårt utvalg korte skjørt til dame i nettbutikken!

12 vare(r)

per side

12 vare(r)

per side

Feminint og sporty

Et kort skjørt kan være både feminint og sporty - alt avhenger av hvordan du velger å style det! Kombiner for eksempel det superpopulære myke jerseyskjørtet fra GANT med en matchende hoodie og et par freshe joggesko, eller style et ettersittende skinnskjørt med en lekker bluse og ankelboots.

Hos Kleins finner du flere skjørt til dame i kort lengde fra merker som blant annet Pieszak, Mads Nørgaard, GANT og Samsøe & Samsøe - du finner noe noe for enhver smak i nettbutikken vår.

Smigrende silhuetter

Det klassiske denimskjørtet som ofte kommer i forskjellige vasker og farger har gjerne en ettersittende fasong og vårlig uttrykk mens et kort blyantskjørt gir en smigrende passform. Et kort skjørt byr på en rekke muligheter når det kommer til styling - bytt for eksempel ut den klassiske dressbuksen med et ettersittende blyantskjørt og matchende dressjakke og du har en oppdatert kontor-look som med enkle grep også kan styles til en kveld på byen. La personligheten din utfolde seg, og våg å prøve deg frem med forskjellige materialer, farger og snitt.