Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Skjørt

Et av de mest allsidige plaggene man kan eie - skjørtet! Utvalget er stort og mulighetene er mange; hos Kleins finner du alt fra de klassiske denimskjørtene til feminine og elegante skinnskjørt som gir antrekket det lille ekstra. Et godt skjørt er et supert alternativ til buksen som enkelt kan styles eller behov og anledning. Den store trenden for 2019 er plissèskjørtet som med sin lekne utforming og delikate kvaliteter oser av femininitet! Kombiner gjerne med en klassisk denimjakke, t-skjorte og joggesko for et kult og sommerlig uttrykk.

31 vare(r)

per side

31 vare(r)

per side

Skjørt - det allsidige plagget

Skjørtet er et svært allsidig plagg som enkelt kan erstatte den klassiske buksen både til hverdags og fest - bruk det for eksempel sammen med en delikat bluse eller sporty hettegenser og du har to vidt forskjellige uttrykk. Våren 2019 kjennetegnes som alltid av det tidløse og praktiske denimskjørtet som enkelt kan dresses opp og ned, og Kleins har et stort utvalg fra blant annet Pieszak, Lee, InWear og Mads Nørgaard i forskjellige vasker og snitt. Fellesnevneren for alle disse er maks komfort - skjørt i god, myk og behagelig kvalitet som gir en svært flatterende silhuett.

Et must-have i garderoben

Om du ønsker en ny vri på det klassiske plissè- eller maxiskjørtet kan du gjerne style det sammen med en grovstrikket genser og et par joggesko som bryter opp det feminine og gir en laidback look. Hver sesong dukker det opp nye favoritter i butikken som gir deg rom for å oppdatere garderoben din. Når solen titter frem og det blir varmere i været er skjørtet helt klart et must-have i garderoben. Og du, her er et tips: et fint alternativ til drakten på kontoret er et ettersittende blyantskjørt som du styler med en enkel skjorte eller en mønstret bluse og klassisk dressjakke - mulighetene er nesten uendelige! Handle dine favoritter enkelt online hos Kleins! Vi gir deg alltid fri frakt på ordre over 999,- og 14 dager angrerett fra du henter ut pakken på postkontoret. Enklere en det blir det ikke!