FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Topper

Enten du trenger en ny hverdagstopp eller en feminin bluse for spesielle anledninger kan du finne det hos oss. Vi har et bredt utvalg gode basetopper til dame av høy kvalitet, i tillegg til trendnyheter som gir liv til garderoben din. Leter du etter en god t-skjorte til hverdags har både Urban Pioneers, Samsøe & Samsøe samt InWear gode modeller i nøytrale toner som enkelt lar deg styles og tilpasses etter din unike smal og stil. Du finner i tillegg delikate topper i nydelige farger og mønstre fra merker som Dea Kudibal og Hale Bob hos Kleins. Sjekk utvalget under for å finne inspirasjon.

38 vare(r)

per side

38 vare(r)

per side

Bredt utvalg basetopper til dame

Enten det er en enkel hverdagstopp til dame eller en delikat mønstret bluse du er på utkikk etter kan du finne din neste favoritt i nettbutikken til Kleins. Vi har et bredt utvalg modeller, stiler, farger og mønstre fra velrenommerte merkevarer som Dea Kudibal, Samsøe & Samsøe, InWear, Karl Lagerfeld m.fl. T-skjorter til dame har gjerne en innsvinget passform som gir et snev av femininitet samtidig som du kjører en avslappet stil. En enkel t-skjorte kan styles med en klassisk blå jeans og sporty joggesko om du ønsker en laidback look, og samtidig også dresses opp ved behov. Et par enkle basetopper i garderoben kan gjøre underverker, da de åpner for et hav av muligheter hva styling angår!

Feminine bluser til dame fra kjente merkevarer

Hvis du ønsker en superfeminin bluse med heldekkende print i delikate toner er kolleksjonene til Dea Kudibal noe for deg! Her finner du bluser av svært god kvalitet med en helt fantastisk passform - disse må bare oppleves! Mix og match for å finne de rette produktene for deg og din unike stil - og tilfør gjerne litt mer personlighet gjennom tilbehør og skotøy. En mønstret bluse kan også med fordel brukes som erstatning for den klassiske hvite skjorten til jobbantrekket de dagene du trenger en real energiboost! Husk å alltid følge vaskeanvisningen på plagget - da varer de lenger. Langermede topper kan med fordel strekkes forsiktig etter vask, og også gjerne strykes i våt tilstand for å bevare passformen. Og husk - du handler alltid fraktfritt på ordre over 999,- hos oss. Velg å hente i en av våre butikker i Trondheim, eller få bestillingen sendt hjem.