FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Cardigans

En klassisk cardigan kan enkelt tilføre antrekket ditt det lille ekstra som trengs for å få en fullkommen look! Enten du liker best de klassiske jakkene i 100% strukturert ull fra franske Busnel som oser eleganse og femininitet eller du ønsker er grovere strikket variant har vi et utvalg som står til dine behov. Sjekk ut utvalget vårt under og handle cardigans til dame raskt og enkelt online hos Kleins.

15 vare(r)

per side

15 vare(r)

per side

Cardigan til dame som prikken over i-en

En god cardigan er alltid et must i garderoben da den kan styles til å passe ethvert antrekk! Hos oss i Kleins kan du enkelt finne frem til den som passer best til deg - enten du ønsker en tykk strikket variant, som for eksempel bestselgeren Nor Cardigan fra Samsøe & Samsøe i sesongens farger, klassiske Heather fra norske JOHNNYLOVE eller en elegant og feminin ulljakke fra tidløse Busnel!

På kjølige dager er det deilig å ha en varm lett jakke du kan slenge over deg, og en cardigan fungerer også utmerket som del av et trendy lag-på-lag antrekk når temperaturen faller. Bruk den over en enkel t-skjorte eller en delikat bluse avhengig av hvilken stil du går for - og la deg inspirere av vårt gode utvalg cardigans til dame i ulike materialer, farger og passformer.

En cardigan som holder deg varm og stilig

En lang cardigan stylet med et par smale bukser og freshe joggesko gir deg en avslappet og samtidig stilig look - fullfør antrekket med en lekker veske og pent tilbehør og du er «good to go»! Vikiville fra American Vintage er et eksempel på en lang cardigan som gir et lunt og feminint preg på antrekket.

I tillegg til de klassiske base-modellene Renee og Rita fra InWear og Guvera fra Tommy Hilfiger finner du også sesongens styles fra blant annet Karl Lagerfeld og Juicy Couture med sine unike særpreg. Husk at du alltid får fri frakt på ordre over 999,- hos Kleins!